Albert Verlinde over comeback André Hazes-rol: "Gelukkig is Martijn net zo enthousiast"

Albert Verlinde over comeback André Hazes-rol: "Gelukkig is Martijn net zo enthousiast"

Albert Verlinde over comeback André Hazes-rol: "Gelukkig is Martijn net zo enthousiast" Het hoge woord is eruit: Martijn Fischer gaat opnieuw de hoofdrol spelen in de musical Hij gelooft in mij, die begin volgend jaar terugkeert naar de Nederlandse theaters. Op zijn lijf geschrevenDe acteur speelde in de musical van 2012 tot 2015 en zal in 2021 terugkeren op de planken als de zanger. Hij Gelooft in Mij trok van 2012 tot 2015 ruim 700.000 bezoekers naar theaters en was ruim 800 keer te zien: "In Nederland is er eigenlijk maar een persoon die André Hazes kan spelen. Dat is Martijn Fischer. Tussen 2012 en 2015 heeft hij dat bijna iedere dag laten zien. Anno nu blijkt dat deze rol nog steeds op zijn lijf is geschreven. Als producent kan je dan alleen maar hopen en duimen dat hij de rol opnieuw wil spelen. Gelukkig is Martijn net zo enthousiast", aldus Albert Verlinde, algemeen directeur bij Stage Entertainment. Bekijk hierboven het Shownieuws-interview met Martijn Fischer en fragmenten uit de musical Hij gelooft in mij. Martijn Fischer over comeback als André Hazes sr. in musical Hij gelooft in mij Bekijk deze video » Martijn Fischer emotioneel door brieven zoons Bekijk deze video » Puberende Thomas Berge had moeite met bekendheid: "Ik ontsnapte in middelen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Albert Verlinde over comeback André Hazes-rol: "Gelukkig is Martijn net zo enthousiast"

Het hoge woord is eruit: Martijn Fischer gaat opnieuw de hoofdrol spelen in de musical Hij gelooft in mij, die begin volgend jaar terugkeert naar de Nederlandse theaters.

Op zijn lijf geschreven
De acteur speelde in de musical van 2012 tot 2015 en zal in 2021 terugkeren op de planken als de zanger. Hij Gelooft in Mij trok van 2012 tot 2015 ruim 700.000 bezoekers naar theaters en was ruim 800 keer te zien: "In Nederland is er eigenlijk maar een persoon die André Hazes kan spelen. Dat is Martijn Fischer. Tussen 2012 en 2015 heeft hij dat bijna iedere dag laten zien. Anno nu blijkt dat deze rol nog steeds op zijn lijf is geschreven. Als producent kan je dan alleen maar hopen en duimen dat hij de rol opnieuw wil spelen. Gelukkig is Martijn net zo enthousiast", aldus Albert Verlinde, algemeen directeur bij Stage Entertainment.

Bekijk hierboven het Shownieuws-interview met Martijn Fischer en fragmenten uit de musical Hij gelooft in mij.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde over comeback André Hazes-rol: "Gelukkig is Martijn net zo enthousiast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV