Bekijk het grachtenpand van André van Duin, dat te koop staat voor 5 miljoen

Bekijk het grachtenpand van André van Duin, dat te koop staat voor 5 miljoen

Bekijk het grachtenpand van André van Duin, dat te koop staat voor 5 miljoen Maandag 13 januari 2020 is de echtgenoot van André van Duin Martin Elferink op 55-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van botkanker. André heeft zijn grachtenpand, waar hij jarenlang heeft gewoond met Martin Elferink, te koop gezet voor een bedrag van vijf miljoen euro. Bekijk hierboven de Shownieuws-beelden van Van Duins grachtenpand. Steeds meer nare verhalen in zaak-Ruinerwold: "Vaders wil was wet" Bekijk deze video » 26-jarige man overleden na schietincident in woning Schiedam Bekijk deze video » Chinezen erg bezorgd over besmettelijk Coronavirus: "Mondkapjes uitverkocht" Bekijk deze video » Monty Python-acteur Terry Jones (77) overleden Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk het grachtenpand van André van Duin, dat te koop staat voor 5 miljoen

Maandag 13 januari 2020 is de echtgenoot van André van Duin Martin Elferink op 55-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van botkanker. André heeft zijn grachtenpand, waar hij jarenlang heeft gewoond met Martin Elferink, te koop gezet voor een bedrag van vijf miljoen euro.

Bekijk hierboven de Shownieuws-beelden van Van Duins grachtenpand.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het grachtenpand van André van Duin, dat te koop staat voor 5 miljoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV