Zien: Kate Middleton op babycursus als start project Five Big Questions voor opvoeden van kinderen

Zien: Kate Middleton op babycursus als start project Five Big Questions voor opvoeden van kinderen

Zien: Kate Middleton op babycursus als start project Five Big Questions voor opvoeden van kinderen Kate Middleton brengt woensdag 22 januari een verrassingsbezoek aan een kindercentrum in Cardiff. Ze woont daar samen met een groepje nieuwbakken ouders de babycursus bij. Five Big QuestionsKate’s nieuwe initiatief dat ze eerder op de dag lanceert: Five Big Questions is vandaag gestart doormiddel van dit bezoek. "Via een enquête hoopt ze zoveel mogelijk ideeën te verzamelen over het opvoeden van kinderen. Om dit project kracht bij te zetten bezoekt ze in 24 uur vijf steden, om met ouders in gesprek te gaan", meldt Shownieuws. Bekijk hierboven de Shownieuws-beelden met daarin Kate Middleton op babycursus. Prins William introduceert The Earthshot Prize om wereld te verbeteren Bekijk deze video » Gerucht in Engeland: "Kate Middleton wil geen kinderen meer" Bekijk deze video » Hertogin Kate Middleton start project voor opvoeden van kinderen Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Kate Middleton op babycursus als start project Five Big Questions voor opvoeden van kinderen

Kate Middleton brengt woensdag 22 januari een verrassingsbezoek aan een kindercentrum in Cardiff. Ze woont daar samen met een groepje nieuwbakken ouders de babycursus bij.

Five Big Questions
Kate’s nieuwe initiatief dat ze eerder op de dag lanceert: Five Big Questions is vandaag gestart doormiddel van dit bezoek. "Via een enquête hoopt ze zoveel mogelijk ideeën te verzamelen over het opvoeden van kinderen. Om dit project kracht bij te zetten bezoekt ze in 24 uur vijf steden, om met ouders in gesprek te gaan", meldt Shownieuws.

Bekijk hierboven de Shownieuws-beelden met daarin Kate Middleton op babycursus.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kate Middleton op babycursus als start project Five Big Questions voor opvoeden van kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV