Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen

Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen

Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen In Groningen zijn vanochtend rond 6:00 uur twee mannen overvallen in een hostel. Een bijzondere gebeurtenis gezien het hostel tegenover het politiebureau staat. De daders stolen nog onbekend geldbedrag uit de kassa en gingen ervandoor. Een van de daders gaf zichzelf aan en een tweede verdachte is niet lang daarop aangehouden in de buurt van het hostel. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de overval. Politie beschoten vanuit huis Joey D. in Rosmalen Bekijk deze video » Mengt Celine Huijsmans zich met Hart Van Nederland in kijkcijferoorlog? Bekijk deze video » Ouders vermiste Tanja Groen hopen dat ze eindelijk antwoord krijgen Bekijk deze video » Pastoor blikt terug op de verdwijning van Tanja Groen: "Och Tanja, hoe zou het met haar gaan" Bekijk deze video »
Nieuws :
Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen

In Groningen zijn vanochtend rond 6:00 uur twee mannen overvallen in een hostel. Een bijzondere gebeurtenis gezien het hostel tegenover het politiebureau staat. De daders stolen nog onbekend geldbedrag uit de kassa en gingen ervandoor. Een van de daders gaf zichzelf aan en een tweede verdachte is niet lang daarop aangehouden in de buurt van het hostel.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de overval.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV