Israëlische agenten op Frans grondgebied zorgen voor woede bij Macron

Israëlische agenten op Frans grondgebied zorgen voor woede bij Macron

Israëlische agenten op Frans grondgebied zorgen voor woede bij Macron In Jeruzalem werd de Franse president vandaag (22 januari) boos op Israëlische agenten. Hij wilde de Sint-Annakerk bezoeken voor de herdenking van de Holocaust. Officieel is de kerk Frans grond gebied en dat de agenten hem probeerden te volgen schoot in het verkeerde keelgat. Bekijk hierboven het hele fragment van nu.nl over Emmanuel Macron. Koningin Elizabeth negeert Donald Trump volledig bij NAVO-top in Londen Bekijk deze video » Donald Trump belachelijk gemaakt door collega's tijdens NAVO-top in Londen Bekijk deze video » Mark Rutte pest Donald Trump samen met Boris Johnson, Justin Trudeau en Emmanuel Macron Bekijk deze video » Emmanuel Macron weggeleid uit theater om boze betogers Bekijk deze video »
Nieuws :
Israëlische agenten op Frans grondgebied zorgen voor woede bij Macron

In Jeruzalem werd de Franse president vandaag (22 januari) boos op Israëlische agenten. Hij wilde de Sint-Annakerk bezoeken voor de herdenking van de Holocaust. Officieel is de kerk Frans grond gebied en dat de agenten hem probeerden te volgen schoot in het verkeerde keelgat.

Bekijk hierboven het hele fragment van nu.nl over Emmanuel Macron.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Israëlische agenten op Frans grondgebied zorgen voor woede bij Macron of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV