Agatha Christie's Poirot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Agatha Christie's Poirot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Agatha Christie's Poirot gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zendt RTL 8 seizoen 5 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Het seizoen uit 1993 is de komende vier woensdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. EgypteIn de eerste aflevering worden Poirot en Hastings gevraagd om in Egypte onderzoek te doen naar een aantal verdachte sterfgevallen. GraftombeEen groep archeologen deed daar onderzoek naar een graftombe, toen er plotseling doden begonnen te vallen. Een hartaanval, een bloedvergiftiging, tetanus en zelfmoord. VloekEr gaan al snel geruchten dat het om de vloek van de farao gaat. Poirot en Hastings proberen het mysterie te ontrafelen. Bekijk de teaser trailer van Marvel-Sony's Morbius Bekijk deze video » Bekijk de trailer van het derde seizoen van Hollands Hoop Bekijk deze video »
Uitzending :
Agatha Christie's Poirot

Vanaf vanavond zendt RTL 8 seizoen 5 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Het seizoen uit 1993 is de komende vier woensdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien.

Egypte
In de eerste aflevering worden Poirot en Hastings gevraagd om in Egypte onderzoek te doen naar een aantal verdachte sterfgevallen.

Graftombe
Een groep archeologen deed daar onderzoek naar een graftombe, toen er plotseling doden begonnen te vallen. Een hartaanval, een bloedvergiftiging, tetanus en zelfmoord.

Vloek
Er gaan al snel geruchten dat het om de vloek van de farao gaat. Poirot en Hastings proberen het mysterie te ontrafelen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Agatha Christie's Poirot of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV