NikkieTutorials lucht haar hart bij Ellen DeGeneres: "Het was zijn doel mijn leven te verwoesten."

NikkieTutorials lucht haar hart bij Ellen DeGeneres: "Het was zijn doel mijn leven te verwoesten."

NikkieTutorials lucht haar hart bij Ellen DeGeneres: "Het was zijn doel mijn leven te verwoesten." Gisteren (21 januari) was Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, te gast bij de talkshow van Ellen DeGeneres om te praten over haar coming out. Nadat ze haar coming out-video postte, stond haar video op trending in 22 landen. Ze postte de video omdat ze werd geblackmaild maar uiteindelijk is ze heel blij dat ze het gedaan heeft. "Het was zijn doel mijn leven te verwoesten." Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over NikkieTutorial en Ellen DeGeneres. Nikkie Tutorials: "I'm a tall bitch. Maar mensen kijken nu nog meer naar me" Bekijk deze video » René van der Gijp over coming out Nikkietutorials: ''Dat interesseert niemand toch wat?'' Bekijk deze video » Deze Nederlanders gingen Nikkie de Jager voor bij Ellen DeGeneres Bekijk deze video » NikkieTutorials na interview Ellen DeGeneres genomineerd voor YouTuber van het Jaar Bekijk deze video »
Entertainment :
NikkieTutorials lucht haar hart bij Ellen DeGeneres: "Het was zijn doel mijn leven te verwoesten."

Gisteren (21 januari) was Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, te gast bij de talkshow van Ellen DeGeneres om te praten over haar coming out. Nadat ze haar coming out-video postte, stond haar video op trending in 22 landen. Ze postte de video omdat ze werd geblackmaild maar uiteindelijk is ze heel blij dat ze het gedaan heeft. "Het was zijn doel mijn leven te verwoesten."

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over NikkieTutorial en Ellen DeGeneres.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NikkieTutorials lucht haar hart bij Ellen DeGeneres: "Het was zijn doel mijn leven te verwoesten." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV