ADHDennis gemist? Diepgaande gesprekken in de New Yorkse metro

ADHDennis gemist? Diepgaande gesprekken in de New Yorkse metro

ADHDennis gemist? Diepgaande gesprekken in de New Yorkse metro Deze week gaat Dennis Weening de grens over voor zijn onderzoek naar ADHD, hij is namelijk in New York. De New Yorkse metro gebruikt hij niet alleen als vervoer maar als een plek voor diepgaande gesprekken met locals. "Als iemand je verteld dat je een afwijking hebt dan ga je je zo gedragen." Bekijk hierboven het hele fragment van ADHDennis over zijn bezoek aan New York. Bekijk eerste beelden ADHDennis met Dennis Weening Bekijk deze video » Nicolette Kluijver over altijd druke Dennis Weening: "Hij is gewoon een kind" Bekijk deze video » Openhartige Dennis Weening in ADHDennis: "Alles gaat kapot of raak ik kwijt..." Bekijk deze video » ADHDennis gemist? Dennis Weening onderzoekt ADHD in New York! Bekijk deze video »
TV :
ADHDennis gemist? Diepgaande gesprekken in de New Yorkse metro

Deze week gaat Dennis Weening de grens over voor zijn onderzoek naar ADHD, hij is namelijk in New York. De New Yorkse metro gebruikt hij niet alleen als vervoer maar als een plek voor diepgaande gesprekken met locals. "Als iemand je verteld dat je een afwijking hebt dan ga je je zo gedragen."

Bekijk hierboven het hele fragment van ADHDennis over zijn bezoek aan New York.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ADHDennis gemist? Diepgaande gesprekken in de New Yorkse metro of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV