ADHDennis gemist? Dennis Weening onderzoekt ADHD in New York!

ADHDennis gemist? Dennis Weening onderzoekt ADHD in New York!

ADHDennis gemist? Dennis Weening onderzoekt ADHD in New York! In ADHDennis onderzoekt Dennis Weening wat ADHD is en of hij het heeft. Deze week bezoekt Dennis Times Square in New York, een van de drukste plekken op aarde. Aan mensen van over de hele wereld vraagt hij wat hun ervaring is met ADHD. Bekijk hierboven het hele fragment van ADHDennis over zijn bezoek aan New York. Bekijk eerste beelden ADHDennis met Dennis Weening Bekijk deze video » Nicolette Kluijver over altijd druke Dennis Weening: "Hij is gewoon een kind" Bekijk deze video » ADHDennis gemist? Dennis Weening gaat op onderzoek naar de betekenis van ADHD Bekijk deze video » Openhartige Dennis Weening in ADHDennis: "Alles gaat kapot of raak ik kwijt..." Bekijk deze video »
TV :
ADHDennis gemist? Dennis Weening onderzoekt ADHD in New York!

In ADHDennis onderzoekt Dennis Weening wat ADHD is en of hij het heeft. Deze week bezoekt Dennis Times Square in New York, een van de drukste plekken op aarde. Aan mensen van over de hele wereld vraagt hij wat hun ervaring is met ADHD.

Bekijk hierboven het hele fragment van ADHDennis over zijn bezoek aan New York.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ADHDennis gemist? Dennis Weening onderzoekt ADHD in New York! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV