Musical Awards Gala 2020: De cast van Lazarus treedt op met Absolute Beginners

Musical Awards Gala 2020: De cast van Lazarus treedt op met Absolute Beginners

<em>Musical Awards Gala 2020</em>: De cast van <em>Lazarus</em> treedt op met Absolute Beginners Vanavond (22 januari) wordt in het RAI Theater in Amsterdam het Musical Awards Gala gehouden. De cast van de musical Lazarus staat op het podium en treden op met Absolute Beginners. Bekijk hierboven het volledige optreden van de cast van Hello Dolly! Hoofdrolspeelster Tina Turner-Nyassa Alberta heeft gezonde spanning tijdens de Musical Awards: "Dak eraf" Bekijk deze video » Albert Verlinde reageert op roddels over de manipulatie van de Musical Awards 2020 Bekijk deze video » Musical Awards Gala 2020: De cast van Hello, Dolly! treedt op met Waiters Gallop/Hello, Dolly! Bekijk deze video » Musical Awards Gala 2020: De cast van Haal het doek maar op treedt op met Heel Even Bekijk deze video »
Entertainment :
Musical Awards Gala 2020: De cast van Lazarus treedt op met Absolute Beginners

Vanavond (22 januari) wordt in het RAI Theater in Amsterdam het Musical Awards Gala gehouden. De cast van de musical Lazarus staat op het podium en treden op met Absolute Beginners.

Bekijk hierboven het volledige optreden van de cast van Hello Dolly!Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Musical Awards Gala 2020: De cast van Lazarus treedt op met Absolute Beginners of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier