Het Chinese coronavirus is besmettelijk en verspreidt zich snel

Het Chinese coronavirus is besmettelijk en verspreidt zich snel

Het Chinese coronavirus is besmettelijk en verspreidt zich snel In de Chinese stad Wuhan werd het eerste geval van het coronavirus vastgesteld. Steeds meer mensen raken besmet met het virus. Verschillende landen zijn begonnen met het screenen van reizigers uit China op het virus. BesmetbaarheidHet virus is zo in opspraak omdat het verwant is aan de beruchte SARS- en MERS-virussen. De WHO heeft verklaard dat het virus in staat is om van mens op mens over te gaan. Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over het coronavirus. Wat is het Coronavirus uit China? Zorgen nemen toe na verspreiding Bekijk deze video » Chinezen erg bezorgd over besmettelijk Coronavirus: "Mondkapjes uitverkocht" Bekijk deze video »
Nieuws :
Het Chinese coronavirus is besmettelijk en verspreidt zich snel

In de Chinese stad Wuhan werd het eerste geval van het coronavirus vastgesteld. Steeds meer mensen raken besmet met het virus. Verschillende landen zijn begonnen met het screenen van reizigers uit China op het virus.

Besmetbaarheid
Het virus is zo in opspraak omdat het verwant is aan de beruchte SARS- en MERS-virussen. De WHO heeft verklaard dat het virus in staat is om van mens op mens over te gaan.

Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over het coronavirus.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Chinese coronavirus is besmettelijk en verspreidt zich snel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV