Peter R. de Vries doet emotionele oproep na teleurstelling in de Tanja Groen-zaak

Peter R. de Vries doet emotionele oproep na teleurstelling in de Tanja Groen-zaak

Peter R. de Vries doet emotionele oproep na teleurstelling in de Tanja Groen-zaak In 1993 verdween Tanja Groen spoorloos in de buurt van Maastricht. Na jaren was er weer een tip binnengekomen maar bleek het nergens naar te leiden. Volgens Peter R. de Vries was het aangrijpend voor alle aanwezigen. "Deze ouders kunnen zo niet verder, ze moeten hun dochter begraven." Bekijk hierboven het hele fragment van Op 1 over de Tanja Groen-zaak. Peter R. de Vries hoopt ‘van ganser harte’ dat lichaam Tanja Groen wordt gevonden Bekijk deze video » Pastoor blikt terug op de verdwijning van Tanja Groen: "Och Tanja, hoe zou het met haar gaan" Bekijk deze video » Zoektocht naar Tanja Groen levert niets op: "Een bittere teleurstelling voor familie" Bekijk deze video » Peter R. de Vries licht gebeurtenissen in de Tanja Groen-zaak toe Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries doet emotionele oproep na teleurstelling in de Tanja Groen-zaak

In 1993 verdween Tanja Groen spoorloos in de buurt van Maastricht. Na jaren was er weer een tip binnengekomen maar bleek het nergens naar te leiden. Volgens Peter R. de Vries was het aangrijpend voor alle aanwezigen. "Deze ouders kunnen zo niet verder, ze moeten hun dochter begraven."

Bekijk hierboven het hele fragment van Op 1 over de Tanja Groen-zaak.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries doet emotionele oproep na teleurstelling in de Tanja Groen-zaak of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV