Lazarus is met vier prijzen de grote winnaar bij het Musical Awards Gala 2020

Lazarus is met vier prijzen de grote winnaar bij het Musical Awards Gala 2020

Lazarus is met vier prijzen de grote winnaar bij het Musical Awards Gala 2020 Hoewel Anastasia een recordaantal van 19 nominaties had, hebben ze woensdag (22 januari) bij het Musical Awards Gala niet de meeste prijzen gewonnen. De musical Lazarus, over het leven van David Bowie, ging met vier prijzen naar huis. Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over het Musical Awards Gala. Musical Awards Gala 2020: De cast van Hello, Dolly! treedt op met Waiters Gallop/Hello, Dolly! Bekijk deze video » Musical Awards Gala 2020: De cast van Haal het doek maar op treedt op met Heel Even Bekijk deze video » Musical Awards Gala 2020: De cast van Lazarus treedt op met Absolute Beginners Bekijk deze video » Musical Awards Gala 2020: Anastasia wint de publieksprijs "Het is de beste Anastasia die wereldwijd gemaakt is" Bekijk deze video »
Entertainment :
Lazarus is met vier prijzen de grote winnaar bij het Musical Awards Gala 2020

Hoewel Anastasia een recordaantal van 19 nominaties had, hebben ze woensdag (22 januari) bij het Musical Awards Gala niet de meeste prijzen gewonnen. De musical Lazarus, over het leven van David Bowie, ging met vier prijzen naar huis.

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over het Musical Awards Gala.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lazarus is met vier prijzen de grote winnaar bij het Musical Awards Gala 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV