De Bauers In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bauers In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bauers In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op. BandoneonDe Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te leveren bij een muziekschool. SpuugreputatieOok gaan ze op bezoek bij lamahouder Santos, die wandeltochten organiseert met lama's. Ze zijn alleen wel een beetje bang voor de spuugreputatie van het dier. Eenmaal terug in Salta gaan ze op de barbecue bij de Nederlandse Letty. Verrassende samenwerking: Frans Bauer maakt hit samen met rapper Donnie Bekijk deze video » Frans Bauer wil doorbreken in VS met Engelse versie: A Moment For Me Bekijk deze video » Bekijk hier de nieuwe reclame van Peijnenburg met volkszanger Frans Bauer Bekijk deze video »
Uitzending :
De Bauers In Argentinië

In deze aflevering van De Bauers in Argentinië zoeken Frans en Mariska Bauer de lama's van een lamahouder op.

Bandoneon
De Bauers bezoeken het dorpje Purmamarca, dat bekendstaat om de heuvel met de zeven kleuren. Maar Frans en Mariska komen hier met een heel andere reden. Bandoneonspeler Carel Kraayenhof heeft hen namelijk een bandoneon meegegeven om af te leveren bij een muziekschool.

Spuugreputatie
Ook gaan ze op bezoek bij lamahouder Santos, die wandeltochten organiseert met lama's. Ze zijn alleen wel een beetje bang voor de spuugreputatie van het dier. Eenmaal terug in Salta gaan ze op de barbecue bij de Nederlandse Letty.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Bauers In Argentinië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV