Samenvatting Manchester United - Burnley (Premier League)

Samenvatting Manchester United - Burnley (Premier League)

Samenvatting Manchester United - Burnley (Premier League) Ook in 2020 lukt het Manchester United nog niet om echt te overtuigen. Het verlies tegen Liverpool, afgelopen zondag, is niet opmerkelijk, maar dat Burnley ze op het eigen Old Trafford de baas is wél. Burnley, dat halverwege het rechterrijtje bivakkeert, versloeg de Mancunians met 0-2. Bekijk de samenvatting van Manchester United - Burnley hierboven. Samenvatting Sheffield United - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Arsenal (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Leicester City - West Ham United (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester United - Burnley (Premier League)

Ook in 2020 lukt het Manchester United nog niet om echt te overtuigen. Het verlies tegen Liverpool, afgelopen zondag, is niet opmerkelijk, maar dat Burnley ze op het eigen Old Trafford de baas is wél. Burnley, dat halverwege het rechterrijtje bivakkeert, versloeg de Mancunians met 0-2.

Bekijk de samenvatting van Manchester United - Burnley hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester United - Burnley (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV