Samenvatting Kiki Bertens - Arina Rodionova (Australian Open)

Samenvatting Kiki Bertens - Arina Rodionova (Australian Open)

Samenvatting Kiki Bertens - Arina Rodionova (Australian Open) Kiki Bertens is er in geslaagd om voor de tweede keer in haar carrière de derde ronde van de Australian Open te bereiken. Tegen de Australische Arina Rodionova was ze over twee sets net iets te sterk. Vooral in de tweede set was het echter nog billenknijpen voor Bertens, want ze gingen lange tijd gelijkop. Uiteindelijk won ze de set met 7-5, na de eerste set al met 6-3 te hebben gewonnen. Bekijk de samenvatting van Kiki Bertens - Arina Rodionova hierboven. Kiki Bertens naar tweede ronde Australian Open: "Overall geen goede wedstrijd" Bekijk deze video » Samenvatting Kiki Bertens - Irina-Camelia Begu (Australian Open) Bekijk deze video » Kiki Bertens bereikt derde ronde Australian Open: bekijk het winnende punt Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Kiki Bertens - Arina Rodionova (Australian Open)

Kiki Bertens is er in geslaagd om voor de tweede keer in haar carrière de derde ronde van de Australian Open te bereiken. Tegen de Australische Arina Rodionova was ze over twee sets net iets te sterk. Vooral in de tweede set was het echter nog billenknijpen voor Bertens, want ze gingen lange tijd gelijkop. Uiteindelijk won ze de set met 7-5, na de eerste set al met 6-3 te hebben gewonnen.

Bekijk de samenvatting van Kiki Bertens - Arina Rodionova hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Kiki Bertens - Arina Rodionova (Australian Open) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV