Zieke Marc de Hond creëert ‘overdosis aan Marc’ voor zijn kinderen

Zieke Marc de Hond creëert ‘overdosis aan Marc’ voor zijn kinderen

Zieke Marc de Hond creëert ‘overdosis aan Marc’ voor zijn kinderen Toen Marc de Hond te horen kreeg dat hij blaaskanker heeft, besloot hij iets moois te doen voor zijn kinderen. Hij wilde dat zijn kinderen later, mocht hij ze niet kunnen zien opgroeien, genoeg materiaal van hem hebben. Daarom wordt Marc 29 keer in het theater geïnterviewd door verschillende bekende Nederlanders, zo vertelt De Hond bij Jinek. “Dan is er een soort overdosis aan Marc.” Bekijk het fragment met Marc de Hond in Jinek in de video hierboven. Marc de Hond liet vanwege een tumor zijn blaas verwijderen Bekijk deze video » Humor helpt Marc de Hond in zware tijd Bekijk deze video »
Talkshow :
Zieke Marc de Hond creëert ‘overdosis aan Marc’ voor zijn kinderen

Toen Marc de Hond te horen kreeg dat hij blaaskanker heeft, besloot hij iets moois te doen voor zijn kinderen. Hij wilde dat zijn kinderen later, mocht hij ze niet kunnen zien opgroeien, genoeg materiaal van hem hebben. Daarom wordt Marc 29 keer in het theater geïnterviewd door verschillende bekende Nederlanders, zo vertelt De Hond bij Jinek. “Dan is er een soort overdosis aan Marc.”

Bekijk het fragment met Marc de Hond in Jinek in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zieke Marc de Hond creëert ‘overdosis aan Marc’ voor zijn kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV