ADHDennis in Amerika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ADHDennis in Amerika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ADHDennis in Amerika gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van ADHDennis verdiept Dennis Weening zich in de Amerikaanse wereld van ADHD. DrukkerIn de Verenigde Staten krijgt meer dan tien procent van de kinderen de diagnose ADHD, twee keer zoveel als in Nederland. Zijn kinderen in de VS echt zoveel drukker dan Nederlandse kinderen of ligt het aan andere dingen, zoals de manier waarop Amerikanen hun kinderen opvoeden? BokslegendeDennis dompelt zich onder in het Amerikaanse ADHD-paradijs, bezoekt Amerikaanse scholen, gaat verhaal halen bij correspondent Michiel Vos en gaat in de leer bij Regilio Tuur. Wat heeft ADHD deze bokslegende gebracht en hoe kan Dennis er in hartje New York net zoveel grip op krijgen als Regilio? Nicolette Kluijver over altijd druke Dennis Weening: "Hij is gewoon een kind" Bekijk deze video » Openhartige Dennis Weening in ADHDennis: "Alles gaat kapot of raak ik kwijt..." Bekijk deze video »
Uitzending :
ADHDennis

In deze aflevering van ADHDennis verdiept Dennis Weening zich in de Amerikaanse wereld van ADHD.

Drukker
In de Verenigde Staten krijgt meer dan tien procent van de kinderen de diagnose ADHD, twee keer zoveel als in Nederland. Zijn kinderen in de VS echt zoveel drukker dan Nederlandse kinderen of ligt het aan andere dingen, zoals de manier waarop Amerikanen hun kinderen opvoeden?

Bokslegende
Dennis dompelt zich onder in het Amerikaanse ADHD-paradijs, bezoekt Amerikaanse scholen, gaat verhaal halen bij correspondent Michiel Vos en gaat in de leer bij Regilio Tuur. Wat heeft ADHD deze bokslegende gebracht en hoe kan Dennis er in hartje New York net zoveel grip op krijgen als Regilio?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ADHDennis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV