Ambassadeur Jon van Eerd vertelt over het Nationaal Theaterweekend: ''Voor een tientje naar toneel''

Ambassadeur Jon van Eerd vertelt over het Nationaal Theaterweekend: ''Voor een tientje naar toneel''

Ambassadeur <em>Jon van Eerd</em> vertelt over het <em>Nationaal Theaterweekend</em>: ''Voor een tientje naar toneel'' Aanstaande vrijdag 24 januari begint het Nationaal Theaterweekend. Drie dagen waarin iedereen de kans krijgt om op een toegankelijke manier kennis te maken met theater. ''Voor een tientje naar toneel''Het theater wordt gevierd met meer dan 300 verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland. Jon van Eerd is een van de ambassadeur van het Nationaal Theaterweekend 2020. De acteur is te gast in het programma Koffietijd om te praten over de aankomende editie. Bekijk hierboven het hele interview met Jon van Eerd. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Rob Kamphues en Robert Doornbos maken theatershow over Formule 1 Bekijk deze video » Youp van ‘t Hek maakt nog één laatste grote show: "De zalen waar ik ooit begonnen ben" Bekijk deze video » Cabaretduo Martin Waardenberg en Wilfried de Jong na 25 jaar weer in het theater Bekijk deze video » Marc-Marie Huijbregts gaat het theater in met zijn nieuwe voorstelling Uitgesproken Bekijk deze video » Emmanuel Macron weggeleid uit theater om boze betogers Bekijk deze video » Wim Kieft gaat het theater in: 'Als niemand komt, vinden ze mij 3x niks' Bekijk deze video »
Entertainment :
Ambassadeur Jon van Eerd vertelt over het Nationaal Theaterweekend: ''Voor een tientje naar toneel''

Aanstaande vrijdag 24 januari begint het Nationaal Theaterweekend. Drie dagen waarin iedereen de kans krijgt om op een toegankelijke manier kennis te maken met theater.

''Voor een tientje naar toneel''
Het theater wordt gevierd met meer dan 300 verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland. Jon van Eerd is een van de ambassadeur van het Nationaal Theaterweekend 2020. De acteur is te gast in het programma Koffietijd om te praten over de aankomende editie.

Bekijk hierboven het hele interview met Jon van Eerd. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.



Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ambassadeur Jon van Eerd vertelt over het Nationaal Theaterweekend: ''Voor een tientje naar toneel'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier