ADHDennis: Helpt een hond bij een betere concentratie?

ADHDennis: Helpt een hond bij een betere concentratie?

ADHDennis: Helpt een hond bij een betere concentratie? In ADHDennis probeert Dennis Weening van alles om meer over ADHD te weten te komen. Zo ontmoet hij Jeff Stier, die beweert dat je je beter kunt concentreren met een hond naast je. Dennis besluit het zelf uit te proberen, maar of dit echt werkt… Bekijk het fragment van ADHDennis in de video hierboven. ADHDennis is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van ADHDennis terugkijken bij Gids.tv. ADHDennis gemist? Dennis praat met Jochem Myjer over yoga Bekijk deze video » ADHDennis gemist? Diepgaande gesprekken in de New Yorkse metro Bekijk deze video »
TV :
ADHDennis: Helpt een hond bij een betere concentratie?

In ADHDennis probeert Dennis Weening van alles om meer over ADHD te weten te komen. Zo ontmoet hij Jeff Stier, die beweert dat je je beter kunt concentreren met een hond naast je. Dennis besluit het zelf uit te proberen, maar of dit echt werkt…

Bekijk het fragment van ADHDennis in de video hierboven.

ADHDennis is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van ADHDennis terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ADHDennis: Helpt een hond bij een betere concentratie? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV