Samenvatting NAC - PSV

Samenvatting NAC - PSV

Samenvatting NAC - PSV Alle hoogtepunten NAC - PSV NAC - PSV 1-0 door Othmane Boussaid Bekijk deze video » NAC - PSV 2-0 door Ivan Llic Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen NAC en PSV in de achtste finale van de KNVB Beker. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing NAC - PSV Op donderdag 23 januari speelt NAC en PSV tegen elkaar in de achtste finale van de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion in Breda. De wedstrijd begint om 20.45 uur. PSVPSV versloeg amateurclub GVVV met 2-1 in de vorige bekerronde. In de Eredivisie begonnen de Eindhovenaren met een 1-1 gelijkspel op bezoek bij VVV-Venlo aan de tweede seizoenshelft. De winnaar van NAC - PSV speelt in de kwartfinale tegen AZ. Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker. NAC BredaDe Bredanaars bereikten de achtste finale door Sparta Nijkerk met 1-0 te verslaan in de vorige ronde. De huidige nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie staat op vijf punten van een promotieplek naar de Eredivisie. Opstelling PSVUnnerstall; Dumfries, Baumgartl, Schwaab, Viergever; Rosario, Thomas; Bruma, Ihattaren, Gakpo, Bergwijn. Opstelling NAC BredaOlij; Van Anholt, Riera, Van Hecke, Schouten; El Allouchi, Verschueren, Boussaid; I. Ilic, Dogan, L. Ilic. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen NAC en PSV in de achtste finale van de KNVB Beker.
Voetbal :
Samenvatting NAC - PSV

Alle hoogtepunten NAC - PSV

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen NAC en PSV in de achtste finale van de KNVB Beker. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing NAC - PSV

Op donderdag 23 januari speelt NAC en PSV tegen elkaar in de achtste finale van de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion in Breda. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

PSV
PSV versloeg amateurclub GVVV met 2-1 in de vorige bekerronde. In de Eredivisie begonnen de Eindhovenaren met een 1-1 gelijkspel op bezoek bij VVV-Venlo aan de tweede seizoenshelft.

De winnaar van NAC - PSV speelt in de kwartfinale tegen AZ. Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker.

NAC Breda
De Bredanaars bereikten de achtste finale door Sparta Nijkerk met 1-0 te verslaan in de vorige ronde. De huidige nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie staat op vijf punten van een promotieplek naar de Eredivisie.

Opstelling PSV
Unnerstall; Dumfries, Baumgartl, Schwaab, Viergever; Rosario, Thomas; Bruma, Ihattaren, Gakpo, Bergwijn.

Opstelling NAC Breda
Olij; Van Anholt, Riera, Van Hecke, Schouten; El Allouchi, Verschueren, Boussaid; I. Ilic, Dogan, L. Ilic.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen NAC en PSV in de achtste finale van de KNVB Beker.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting NAC - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV