Vrienden Van Amstel LIVE! 30 januari te zien bij SBS 6: Bekijk eerste beelden

Vrienden Van Amstel LIVE! 30 januari te zien bij SBS 6: Bekijk eerste beelden

<em>Vrienden Van Amstel LIVE!</em> 30 januari te zien bij SBS 6: Bekijk eerste beelden Wie niet bij Vrienden Van Amstel LIVE! 2020 is geweest of nog even goed wil nagenieten, moet volgende week klaar zitten voor de buis. Donderdag 30 januari wordt namelijk het concert in de grootste kroeg van Nederland uitgezonden bij SBS 6. Allerlei artiesten en hoogtepuntenVrienden Van Amstel LIVE! is elk jaar weer een groot spektakel waarvoor allerlei grote Nederlandse artiesten komen opdraven. Dit jaar werken Kensington en DI-RECT samen en brachten ze nummers van hun helden ten gehore. Een ander memorabel moment was de kus van André Hazes en Bridget Maasland tijdens het biermoment op het podium. Ook artiesten als Nick & Simon, Guus Meeuwis, rapper Snelle en zangeres Maan gaven een optreden in de Rotterdamse Ahoy. Bekijk de eerste beelden van de uitzending van Vrienden van Amstel LIVE! in de video hierboven. Vrienden Van Amstel LIVE! 2020 is op donderdag 30 januari om 20.30 uur te zien op SBS 6. Rapper Snelle drinkt niet tijdens Vrienden Van Amstel Live!: ‘Lekker aan de 0.0’ Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland zoenen uitgebreid op podium Vrienden Van Amstel Live! Bekijk deze video » Bekijk samenwerking Kensington en DI-RECT achter de schermen van Vrienden Van Amstel LIVE! Bekijk deze video »

Wie niet bij Vrienden Van Amstel LIVE! 2020 is geweest of nog even goed wil nagenieten, moet volgende week klaar zitten voor de buis. Donderdag 30 januari wordt namelijk het concert in de grootste kroeg van Nederland uitgezonden bij SBS 6.

Allerlei artiesten en hoogtepunten
Vrienden Van Amstel LIVE! is elk jaar weer een groot spektakel waarvoor allerlei grote Nederlandse artiesten komen opdraven. Dit jaar werken Kensington en DI-RECT samen en brachten ze nummers van hun helden ten gehore. Een ander memorabel moment was de kus van André Hazes en Bridget Maasland tijdens het biermoment op het podium. Ook artiesten als Nick & Simon, Guus Meeuwis, rapper Snelle en zangeres Maan gaven een optreden in de Rotterdamse Ahoy.

Bekijk de eerste beelden van de uitzending van Vrienden van Amstel LIVE! in de video hierboven.

Vrienden Van Amstel LIVE! 2020 is op donderdag 30 januari om 20.30 uur te zien op SBS 6.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrienden Van Amstel LIVE! 30 januari te zien bij SBS 6: Bekijk eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier