Kijk LIVE naar de Nationale Holocaust Herdenking 2020

Kijk LIVE naar de Nationale Holocaust Herdenking 2020

Kijk hierboven op zondag 26 januari vanaf 11.00 uur LIVE naar de Nationale Holocaust Herdenking 2020.

Op 27 januari is het precies 75 jaar geleden dat het Sovjet-leger vernietigingskamp Auschwitz betrad, een gruwelijk kamp dat uiteindelijk symbool kwam te staan voor de Holocaust. Elk jaar wordt de Holocaust rond deze datum herdacht. Ook in Nederland vindt er dit jaar weer een herdenking plaats in het Wertheimpark in Amsterdam.

Toespraken en reportages.
De Nationale Holocaust Herdenking vindt dit jaar plaats in het Wertheimpark in Amsterdam, waar het Spiegelmonument Nooit meer Auschwitz staat. Minister-president Mark Rutte, de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema en Westerbork-overlevende Eva Weyl houden daar een toespraak. Ook worden er kransen gelegd. Daarnaast zijn er een aantal reportages te zien.

Bekijk hieronder een verslag van RTL Nieuws van de herdenking van vorig jaar.

Kijk LIVE naar de <em>Nationale Holocaust Herdenking</em> 2020 Kijk hierboven op zondag 26 januari vanaf 11.00 uur LIVE naar de Nationale Holocaust Herdenking 2020. Op 27 januari is het precies 75 jaar geleden dat het Sovjet-leger vernietigingskamp Auschwitz betrad, een gruwelijk kamp dat uiteindelijk symbool kwam te staan voor de Holocaust. Elk jaar wordt de Holocaust rond deze datum herdacht. Ook in Nederland vindt er dit jaar weer een herdenking plaats in het Wertheimpark in Amsterdam. Op1 gemist? Eddy de Wind schreef als enige boek vanuit Auschwitz Bekijk deze video » Toespraken en reportages.De Nationale Holocaust Herdenking vindt dit jaar plaats in het Wertheimpark in Amsterdam, waar het Spiegelmonument Nooit meer Auschwitz staat. Minister-president Mark Rutte, de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema en Westerbork-overlevende Eva Weyl houden daar een toespraak. Ook worden er kransen gelegd. Daarnaast zijn er een aantal reportages te zien. Bekijk hieronder een verslag van RTL Nieuws van de herdenking van vorig jaar.
Live :
Kijk LIVE naar de Nationale Holocaust Herdenking 2020


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de Nationale Holocaust Herdenking 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier