Bridget Maasland zet kandidaat De Zwakste Schakel op z’n plek: ‘Het vrouwtje?!’

Bridget Maasland zet kandidaat De Zwakste Schakel op z’n plek: ‘Het vrouwtje?!’

Bridget Maasland zet kandidaat De Zwakste Schakel op z’n plek: ‘Het vrouwtje?!’ In De Zwakste Schakel vertelt een kandidaat wat hij doet als hij thuiskomt. Zo geeft hij eerst zijn dieren aandacht en daarna komt ‘het vrouwtje’ aan de beurt. Presentatrice Bridget Maasland laat subtiel merken wat ze van deze benaming voor een partner vindt… Bekijk het fragment van De Zwakste Schakel in de video hierboven. De Zwakste Schakel is iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Zwakste Schakel terugkijken bij Gids.tv. Bridget Maasland lacht om leeftijdsverschil flirtende Zwakste Schakel-spelers: ‘Kan makkelijk!’ Bekijk deze video » Bridget Maasland slaat keihard terug in ‘Insta-oorlog’ met André Hazes Bekijk deze video »
TV :
Bridget Maasland zet kandidaat De Zwakste Schakel op z’n plek: ‘Het vrouwtje?!’

In De Zwakste Schakel vertelt een kandidaat wat hij doet als hij thuiskomt. Zo geeft hij eerst zijn dieren aandacht en daarna komt ‘het vrouwtje’ aan de beurt. Presentatrice Bridget Maasland laat subtiel merken wat ze van deze benaming voor een partner vindt…

Bekijk het fragment van De Zwakste Schakel in de video hierboven.

De Zwakste Schakel is iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Zwakste Schakel terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland zet kandidaat De Zwakste Schakel op z’n plek: ‘Het vrouwtje?!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV