Musical Soldaat van Oranje nu ook naar Engeland

Musical Soldaat van Oranje nu ook naar Engeland

Musical <em>Soldaat van Oranje</em> nu ook naar Engeland Het grootste commerciële succes uit de Nederlandse theatergeschiedenis gaat vanaf het najaar van 2020 met een geheel Engelse cast in première in Londen. De Nederlandse scriptschrijvers helpen de Britse makers, maar de casting moet nog beginnen. Het is nog niet duidelijk wie er allemaal in de Engelse versie van Soldaat van Oranje gaan spelen. Bekijk hierboven de video van NOS Stories over de Nederlandse musical. Jelle de Jong toch in Soldaat Van Oranje na 'slechtste auditie ooit’ Bekijk deze video » Marlijn Weerdenburg emotioneel door Herman van Veens videoboodschap: "Ik schiet helemaal vol" Bekijk deze video » Soldaat van Oranje viert haar negende verjaardag Bekijk deze video » Jelle de Jong: "Mijn werk is zo leuk dat ik het bijna niet als werken zie" Bekijk deze video »

Het grootste commerciële succes uit de Nederlandse theatergeschiedenis gaat vanaf het najaar van 2020 met een geheel Engelse cast in première in Londen. De Nederlandse scriptschrijvers helpen de Britse makers, maar de casting moet nog beginnen. Het is nog niet duidelijk wie er allemaal in de Engelse versie van Soldaat van Oranje gaan spelen.

Bekijk hierboven de video van NOS Stories over de Nederlandse musical.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Musical Soldaat van Oranje nu ook naar Engeland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier