Bekijk trailer van nieuwe Netflix-thriller The Last Thing He Wanted

Bekijk trailer van nieuwe Netflix-thriller The Last Thing He Wanted

Bekijk trailer van nieuwe Netflix-thriller <em>The Last Thing He Wanted</em> The Last Thing He Wanted is een gloednieuwe politieke thriller die binnenkort te zien is bij Netflix. Anne Hathaway een journaliste uit Washington die een opdracht van haar vader (Willem Dafoe) aanneemt. Ze neemt ontslag om in Centraal-Amerika een wapendeal te sluiten. Maar ze krijgt onverwacht de hoofdrol in een verhaal dat ze eigenlijk zelf probeert te onthullen. Deze film is gebaseerd op een boek van Joan Didion. Bekijk in de video hierboven alvast de trailer van deze thriller. The Last Thing He Wanted is vanaf 21 februari te zien bij Netflix. Trailer Netflix-film Spenser Confidential met Mark Wahlberg Bekijk deze video » Bekijk de trailer van korte film Lamp Life (Toy Story-spinoff) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer van nieuwe Netflix-thriller The Last Thing He Wanted

The Last Thing He Wanted is een gloednieuwe politieke thriller die binnenkort te zien is bij Netflix. Anne Hathaway een journaliste uit Washington die een opdracht van haar vader (Willem Dafoe) aanneemt. Ze neemt ontslag om in Centraal-Amerika een wapendeal te sluiten. Maar ze krijgt onverwacht de hoofdrol in een verhaal dat ze eigenlijk zelf probeert te onthullen. Deze film is gebaseerd op een boek van Joan Didion.

Bekijk in de video hierboven alvast de trailer van deze thriller. The Last Thing He Wanted is vanaf 21 februari te zien bij Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van nieuwe Netflix-thriller The Last Thing He Wanted of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV