De Handhavers worden verrot gescholden door dakloze vrouw

De Handhavers worden verrot gescholden door dakloze vrouw

De Handhavers worden verrot gescholden door dakloze vrouw In De Handhavers wordt een dakloze vrouw aangehouden wegens bedelen op een station. Hier is de dame bepaald niet blij mee, ze vertoont agressief gedrag en de handhavers krijgen ook een scheldkanonnade om hun oren. Bekijk het fragment van De Handhavers in de video hierboven. De Handhavers is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Handhavers terugkijken bij Gids.tv. De Handhavers pakken zwartrijder: ‘Ik heb niet gedronken, het is vis!’ Bekijk deze video » Vanavond in De Handhavers: Overlastpleger wordt met vier man naar de grond gebracht Bekijk deze video »
TV :
De Handhavers worden verrot gescholden door dakloze vrouw

In De Handhavers wordt een dakloze vrouw aangehouden wegens bedelen op een station. Hier is de dame bepaald niet blij mee, ze vertoont agressief gedrag en de handhavers krijgen ook een scheldkanonnade om hun oren.

Bekijk het fragment van De Handhavers in de video hierboven.

De Handhavers is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Handhavers terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Handhavers worden verrot gescholden door dakloze vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV