Zoektocht naar zeven bergbeklimmers in Nepal gestaakt vanwege slecht weer

Zoektocht naar zeven bergbeklimmers in Nepal gestaakt vanwege slecht weer

Zoektocht naar zeven bergbeklimmers in Nepal gestaakt vanwege slecht weer De hulpverleners in Nepal hebben de zoektocht naar zeven bergbeklimmers stilgelegd na nieuwe lawines. Ze zullen de zoektocht voortzetten als het weer verbeterd is. AnnapurnaDe klimmers, het gaat om vier Zuid-Koreanen en drie Nepalese gidse, worden sinds vrijdag vermist na een lawine op de flanken van de 8091 meter hoge Annapurna, een van de hoogste bergen ter wereld. Bekijk hierboven de video van Het AD waarin meer details over de staking van zoektocht worden gedeeld. Bekijk hier de beelden van de lawine in Utah Bekijk deze video » Man ziet lawine van dichtbij in Little Cottonwood Canyon, bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Lawine zou ten minste 126 levens in Pakistan en Afghanistan hebben geëist Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoektocht naar zeven bergbeklimmers in Nepal gestaakt vanwege slecht weer

De hulpverleners in Nepal hebben de zoektocht naar zeven bergbeklimmers stilgelegd na nieuwe lawines. Ze zullen de zoektocht voortzetten als het weer verbeterd is.

Annapurna
De klimmers, het gaat om vier Zuid-Koreanen en drie Nepalese gidse, worden sinds vrijdag vermist na een lawine op de flanken van de 8091 meter hoge Annapurna, een van de hoogste bergen ter wereld.

Bekijk hierboven de video van Het AD waarin meer details over de staking van zoektocht worden gedeeld.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zoektocht naar zeven bergbeklimmers in Nepal gestaakt vanwege slecht weer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV