Gwyneth Paltrow vertelt eindelijk over vagina-kaars: "Het begon als een grap"

Gwyneth Paltrow vertelt eindelijk over vagina-kaars: "Het begon als een grap"

<em>Gwyneth Paltrow</em> vertelt eindelijk over vagina-kaars: &quot;Het begon als een grap&quot; Actrice Gwyneth Paltrow, bekend van haar Oscarwinnende rol in Shakespeare in Love en als Pepper Potts in de Marvel-films, kwam onlangs in het nieuws vanwege een tamelijk bizarre geurkaars, die naar haar vagina zou ruiken. "Het begon als een grap." UitlegSeth Meyers verlangt graag uitleg over deze vagina-geurkaars, en Paltrow kan haar lach bijna niet inhouden als ze erover vertelt. Het mag geen verrassing zijn dat het hele idee als een grap begon, maar Paltrow vermeldt ook even dat ze vlak daarvoor paddestoelen, waardoor ze behoorlijk high was. Het heeft echter ook een ander doel: Paltrow wil met deze kaars een deel van de onzekerheid die veel vrouwen over hun lichaam hebben weghalen. Bekijk het interview van Seth Meyers met Gwyneth Paltrow hierboven. In nieuwe Netflix-docu the goop lab duikt Gwyneth Paltrow in een bizarre wereld Bekijk deze video »
Entertainment :
Gwyneth Paltrow vertelt eindelijk over vagina-kaars: "Het begon als een grap"

Actrice Gwyneth Paltrow, bekend van haar Oscarwinnende rol in Shakespeare in Love en als Pepper Potts in de Marvel-films, kwam onlangs in het nieuws vanwege een tamelijk bizarre geurkaars, die naar haar vagina zou ruiken. "Het begon als een grap."

Uitleg
Seth Meyers verlangt graag uitleg over deze vagina-geurkaars, en Paltrow kan haar lach bijna niet inhouden als ze erover vertelt. Het mag geen verrassing zijn dat het hele idee als een grap begon, maar Paltrow vermeldt ook even dat ze vlak daarvoor paddestoelen, waardoor ze behoorlijk high was. Het heeft echter ook een ander doel: Paltrow wil met deze kaars een deel van de onzekerheid die veel vrouwen over hun lichaam hebben weghalen.

Bekijk het interview van Seth Meyers met Gwyneth Paltrow hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gwyneth Paltrow vertelt eindelijk over vagina-kaars: "Het begon als een grap" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV