Eigenaar opticien Rolf Brillen is het spuugzat na zoveelste ramkraak: "Van m'n spullen afblijven"

Eigenaar opticien Rolf Brillen is het spuugzat na zoveelste ramkraak: "Van m'n spullen afblijven"

Eigenaar opticien Rolf Brillen is het spuugzat na zoveelste ramkraak: "Van m'n spullen afblijven" Opticien Rolf Brillen in het Gelderse Elst is opnieuw slachtoffer geworden van een brutale inbraak. Twee mannen hebben met een auto de voordeur van de brillenzaak geramd, de eigenaar Rolf Nieuwenhuis is het goed zat. "Afgelopen jaar ook, nu weer…" Handel naar het buitenlandOp de vraag wat dieven precies met zo veel brillen moeten, vertelt de eigenaar: “Ik vermoed voor de snelle handel, naar het buitenland. Of ze verkopen het onderling.” Sommige brillen kunnen wel 400 euro kosten... Bekijk hierboven het Hart van Nederland-fragment waarin eigenaar Rolf Nieuwenhuis aan het woord is. Politie beschoten vanuit huis Joey D. in Rosmalen Bekijk deze video » Mengt Celine Huijsmans zich met Hart Van Nederland in kijkcijferoorlog? Bekijk deze video » Ouders vermiste Tanja Groen hopen dat ze eindelijk antwoord krijgen Bekijk deze video » Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen Bekijk deze video »
Nieuws :
Eigenaar opticien Rolf Brillen is het spuugzat na zoveelste ramkraak: "Van m'n spullen afblijven"

Opticien Rolf Brillen in het Gelderse Elst is opnieuw slachtoffer geworden van een brutale inbraak. Twee mannen hebben met een auto de voordeur van de brillenzaak geramd, de eigenaar Rolf Nieuwenhuis is het goed zat. "Afgelopen jaar ook, nu weer…"

Handel naar het buitenland
Op de vraag wat dieven precies met zo veel brillen moeten, vertelt de eigenaar: “Ik vermoed voor de snelle handel, naar het buitenland. Of ze verkopen het onderling.” Sommige brillen kunnen wel 400 euro kosten...

Bekijk hierboven het Hart van Nederland-fragment waarin eigenaar Rolf Nieuwenhuis aan het woord is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eigenaar opticien Rolf Brillen is het spuugzat na zoveelste ramkraak: "Van m'n spullen afblijven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV