RTL Boulevard vindt de Mediacode een gedrocht omdat ze niet in Lech mochten zijn

RTL Boulevard vindt de Mediacode een gedrocht omdat ze niet in Lech mochten zijn

<em>RTL Boulevard</em> vindt de <em>Mediacode</em> een gedrocht omdat ze niet in Lech mochten zijn De Mediacode staat ter discussie omdat RTL Boulevard gister (22 januari) niet aanwezig mocht zijn bij het jaarlijkse persmoment van de koninklijke familie in Lech. "We vinden de Mediacode eigenlijk een gedrocht." Wat is de Mediacode?De code is een afspraak die ervoor moet zorgen dat de privacy van de koninklijke familie wordt gewaarborgd, in ruil daarvoor krijgt de pers twee keer per jaar een persmoment. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de Mediacode. Oud Holland's Got Talent-finalist staat terecht voor het maken van kinderporno Bekijk deze video » Geraldine Kemper over Expeditie Robinson NL vs BE: "Het is een droomtitel" Bekijk deze video » Jean Paul Gaultier zet een streep onder zijn 50-jarige modecarrière: "Het is mooi geweest" Bekijk deze video » Meghan Markles vader keurt dochters besluiten af in confronterende documentaire Bekijk deze video »
Royals :
RTL Boulevard vindt de Mediacode een gedrocht omdat ze niet in Lech mochten zijn

De Mediacode staat ter discussie omdat RTL Boulevard gister (22 januari) niet aanwezig mocht zijn bij het jaarlijkse persmoment van de koninklijke familie in Lech. "We vinden de Mediacode eigenlijk een gedrocht."

Wat is de Mediacode?
De code is een afspraak die ervoor moet zorgen dat de privacy van de koninklijke familie wordt gewaarborgd, in ruil daarvoor krijgt de pers twee keer per jaar een persmoment.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de Mediacode.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard vindt de Mediacode een gedrocht omdat ze niet in Lech mochten zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier