Kijk live: recordpoging Maarten van der Weijden (24 uur)

Kijk live: recordpoging Maarten van der Weijden (24 uur)

Kijk live: recordpoging Maarten van der Weijden (24 uur) Na zijn succesvolle Elfstedenzwemtocht gaat zwemmer Maarten van der Weijden een nieuwe uitdaging aan: in 24 uur zo veel mogelijk kilometer afleggen. Hij begint donderdag 23 januari om 19.00 uur. RecordDe huidige record staat op 101,9 kilometer. Dat werd in 1989 gezwommen. Van der Weijden zal in 24 uur meer dan 4.000 baantjes moeten trekken in het 25-meterbad in Oosterhout. Daarvoor is een strak schema gemaakt, zonder pauzes. ZwaarVan der Weijden wil ook met deze actie geld ophalen voor kankeronderzoek. Hij verwacht dat het nog heel zwaar kan worden, omdat dit keer de snelheid ook erg belangrijk is en niet het halen van een bepaalde afstand, zoals tijdens de Elfstedenzwemtocht. Bekijk de livestream van Maarten van der Weijdens recordpoging bij Omroep Brabant hierboven. In 2020 gaat Maarten van der Weijden weer 11stedenzwemtocht afleggen Bekijk deze video » Gaat Fatima Morela de Melo ook meezwemmen met Maarten van der Weijden? Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk live: recordpoging Maarten van der Weijden (24 uur)

Na zijn succesvolle Elfstedenzwemtocht gaat zwemmer Maarten van der Weijden een nieuwe uitdaging aan: in 24 uur zo veel mogelijk kilometer afleggen. Hij begint donderdag 23 januari om 19.00 uur.

Record
De huidige record staat op 101,9 kilometer. Dat werd in 1989 gezwommen. Van der Weijden zal in 24 uur meer dan 4.000 baantjes moeten trekken in het 25-meterbad in Oosterhout. Daarvoor is een strak schema gemaakt, zonder pauzes.

Zwaar
Van der Weijden wil ook met deze actie geld ophalen voor kankeronderzoek. Hij verwacht dat het nog heel zwaar kan worden, omdat dit keer de snelheid ook erg belangrijk is en niet het halen van een bepaalde afstand, zoals tijdens de Elfstedenzwemtocht.

Bekijk de livestream van Maarten van der Weijdens recordpoging bij Omroep Brabant hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk live: recordpoging Maarten van der Weijden (24 uur) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier