Adam Schiffer wijst Trumps advocaten op hun leugens in de impeachment trials

Adam Schiffer wijst Trumps advocaten op hun leugens in de impeachment trials

Adam Schiffer wijst Trumps advocaten op hun leugens in de impeachment trials Het impeachment trial van Amerikaanse president Donald Trump is in volle gang. Rep. Adam Schiffer maakt het de advocaten van Trump niet makkelijk. Het team van Trump maakte meerdere statements die niet leken te kloppen, Schiffer kon ze niet snel genoeg weerleggen. Bekijk hierboven het hele fragment van Now This over het impeachment trial van Donald Trump. Trumps verjaardagswensen aan Kim Jong-un wakkeren woede aan Bekijk deze video » Donald Trump, The Big Orange Dog: Blalffende honden bijten niet Bekijk deze video » Robert De Niro valt Donald Trump aan na ontvangen Life Achievement Award Bekijk deze video » LIVE: Donald Trump spreekt op World Economic Forum in Davos Bekijk deze video »
Politiek :
Adam Schiffer wijst Trumps advocaten op hun leugens in de impeachment trials

Het impeachment trial van Amerikaanse president Donald Trump is in volle gang. Rep. Adam Schiffer maakt het de advocaten van Trump niet makkelijk. Het team van Trump maakte meerdere statements die niet leken te kloppen, Schiffer kon ze niet snel genoeg weerleggen.

Bekijk hierboven het hele fragment van Now This over het impeachment trial van Donald Trump.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Adam Schiffer wijst Trumps advocaten op hun leugens in de impeachment trials of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV