Rafael Nadal kust ballenmeisje nadat hij een bal in haar gezicht slaat

Rafael Nadal kust ballenmeisje nadat hij een bal in haar gezicht slaat

<em>Rafael Nadal</em> kust ballenmeisje nadat hij een bal in haar gezicht slaat Als ballenmeisje bij een professionele tennismatch is een bal in het gezicht krijgen een van de risico's van het vak. Het overkomt dit meisje, gelukkig gaat het goed en lijkt er niks ernstigs aan de hand te zijn. Als troost krijgt ze een kus van Rafael Nadal. Bekijk hierboven het fragment van NOS sport. Nadal baalt van sfeer ATP Cup: "Was gewoon niet leuk" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar Rally For Relief, Australian Open, met Federer en Nadal Bekijk deze video » Rafael Nadal raakt ballenmeisje en geeft kus als troost Bekijk deze video » Bekijk hier de hoogtepunten van Nadal vs. Delbonis op de Australian Open Bekijk deze video »
Tennis :
Rafael Nadal kust ballenmeisje nadat hij een bal in haar gezicht slaat

Als ballenmeisje bij een professionele tennismatch is een bal in het gezicht krijgen een van de risico's van het vak. Het overkomt dit meisje, gelukkig gaat het goed en lijkt er niks ernstigs aan de hand te zijn. Als troost krijgt ze een kus van Rafael Nadal.

Bekijk hierboven het fragment van NOS sport.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rafael Nadal kust ballenmeisje nadat hij een bal in haar gezicht slaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV