Gort over de Grens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de Grens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de Grens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van de culinaire reisreportageserie Gort over de Grens reist wijnboer Ilja Gort door Spanje. Zijn reis is de komende zes vrijdagen rond 19:55 uur te zien op NPO 2. OntmoetingenMet zijn snor wapperend in de wind, rijdend over smalle landweggetjes gaat Ilja Gort op zoek naar de Spaanse passie. Het nieuwe seizoen staat bol van verrassende ontmoetingen en prachtige bekende én onbekende plekken. VerliefdHet draait in Gort over de Grens uiteraard ook om de mooiste wijnen en het lekkerste eten. Wordt hij verliefd op Spanje of blijft hij toch trouw aan zijn geliefde Frankrijk? AlicanteIn deze eerste aflevering reist Ilja Gort door de provincie Alicante. Op een voormalig pirateneiland maakt hij kennis met de Italiaans-Spaanse keuken. Bij een wonderlijke wijnboer proeft hij de duurste wijn van Spanje. Hij stelt zich bloot aan de hemel en de hel van Benidorm en wordt door zingende druivenpluksters getrakteerd op 'de lekkerste vieze wijn die hij ooit gedronken heeft'. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Gort over de Grens Bekijk deze video »
Uitzending :
Gort over de Grens

In het nieuwe seizoen van de culinaire reisreportageserie Gort over de Grens reist wijnboer Ilja Gort door Spanje. Zijn reis is de komende zes vrijdagen rond 19:55 uur te zien op NPO 2.

Ontmoetingen
Met zijn snor wapperend in de wind, rijdend over smalle landweggetjes gaat Ilja Gort op zoek naar de Spaanse passie. Het nieuwe seizoen staat bol van verrassende ontmoetingen en prachtige bekende én onbekende plekken.

Verliefd
Het draait in Gort over de Grens uiteraard ook om de mooiste wijnen en het lekkerste eten. Wordt hij verliefd op Spanje of blijft hij toch trouw aan zijn geliefde Frankrijk?

Alicante
In deze eerste aflevering reist Ilja Gort door de provincie Alicante. Op een voormalig pirateneiland maakt hij kennis met de Italiaans-Spaanse keuken. Bij een wonderlijke wijnboer proeft hij de duurste wijn van Spanje. Hij stelt zich bloot aan de hemel en de hel van Benidorm en wordt door zingende druivenpluksters getrakteerd op 'de lekkerste vieze wijn die hij ooit gedronken heeft'.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gort over de Grens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV