Dave Roelvink: "Man moet betalen als hij met vrouw uit eten gaat"

Dave Roelvink: "Man moet betalen als hij met vrouw uit eten gaat"

Dave Roelvink: "Man moet betalen als hij met vrouw uit eten gaat" Dave Roelvink vond het na het zien van nieuwsberichten over vrouwen op verkeersborden en mannen die luierverschoonplekken op wc's willen tijd om in te grijpen: "Ben ik nou de enige in Nederland die het juist mooi vind dat mannen en vrouwen niet precies hetzelfde zijn?" Man betaaltHij vervolgt: "Het is toch juist mooi dat we verschillende rollen hebben. Het heeft toch juist zijn charme dat als je met een vrouwtje uit eten gaat, de man betaalt. Zo hoort dat toch gewoon." Roelvink vindt het daarnaast ook helemaal niet erg dat een vrouw wat meer doet in het huishouden. Bekijk zijn hele relaas, dat hij op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Dave Roelvink: "Ik hoop op nieuwe liefde want ik kan slecht alleen zijn" Bekijk deze video » Katja Schuurman over Beter Laat Dan Nooit: "Ik zit nu al boordevol met vragen" Bekijk deze video »
Show :
Dave Roelvink: "Man moet betalen als hij met vrouw uit eten gaat"

Dave Roelvink vond het na het zien van nieuwsberichten over vrouwen op verkeersborden en mannen die luierverschoonplekken op wc's willen tijd om in te grijpen: "Ben ik nou de enige in Nederland die het juist mooi vind dat mannen en vrouwen niet precies hetzelfde zijn?"

Man betaalt
Hij vervolgt: "Het is toch juist mooi dat we verschillende rollen hebben. Het heeft toch juist zijn charme dat als je met een vrouwtje uit eten gaat, de man betaalt. Zo hoort dat toch gewoon." Roelvink vindt het daarnaast ook helemaal niet erg dat een vrouw wat meer doet in het huishouden. Bekijk zijn hele relaas, dat hij op zijn Instagrampagina plaatste, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink: "Man moet betalen als hij met vrouw uit eten gaat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV