James Corden blijkt niet zelf te rijden tijdens Carpool Karaoke

James Corden blijkt niet zelf te rijden tijdens Carpool Karaoke

James Corden blijkt niet zelf te rijden tijdens Carpool Karaoke Fans van James Corden en zijn wereldberoemde Carpool Karaoke zijn een illusie armer. De presentator blijkt namelijk helemaal niet zelf te rijden tijdens het opnemen van de populaire rubriek. Bekijk in het fragment van Shownieuws hierboven hoe het precies zit. Corden zat overigens samen met Justin Bieber in de auto op het moment dat dit filmpje gemaakt werd. Bekijk ook James Corden bespot Donald Trump’s bizarre uitspraken over geld Bekijk deze video » Billie Eilish schittert in Carpool Karaoke met James Corden Bekijk deze video »
Show :
James Corden blijkt niet zelf te rijden tijdens Carpool Karaoke

Fans van James Corden en zijn wereldberoemde Carpool Karaoke zijn een illusie armer. De presentator blijkt namelijk helemaal niet zelf te rijden tijdens het opnemen van de populaire rubriek. Bekijk in het fragment van Shownieuws hierboven hoe het precies zit. Corden zat overigens samen met Justin Bieber in de auto op het moment dat dit filmpje gemaakt werd.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op James Corden blijkt niet zelf te rijden tijdens Carpool Karaoke of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV