Maestro-jurylid Dominic Seldis vraagt vriendin ten huwelijk na première van z'n theatershow

Maestro-jurylid Dominic Seldis vraagt vriendin ten huwelijk na première van z'n theatershow

<em>Maestro</em>-jurylid <em>Dominic Seldis</em> vraagt vriendin <em>ten huwelijk</em> na première van z'n theatershow Afgelopen zondag ging de theatershow van Maestro-jurylid Dominic Seldis in première. Het grootste applaus was echter niet voor de voorstelling, Dominic vroeg namelijk zijn vriendin ten huwelijk tijdens de afterparty. "Het was een absurde dag, iedere premiere is gekkenwerk. Het was moeilijk om haar te verrassen", vertelt Dominic aan Pernille La Lau. Zie het hele interview in de video hierboven. Bekijk hierboven het interview met Dominic Seldis bij Koffietijd. Dominic Seldis bekritiseert kandidaten Maestro: "Ze waren allemaal waardeloos" Bekijk deze video » Maestro-jurylid Dominic Seldis is groot fan van De Toppers Bekijk deze video » Maestro-koning Dominic Seldis start tour in Nederland: 'Ontzettend leuk' Bekijk deze video »
Entertainment :
Maestro-jurylid Dominic Seldis vraagt vriendin ten huwelijk na première van z'n theatershow

Afgelopen zondag ging de theatershow van Maestro-jurylid Dominic Seldis in première. Het grootste applaus was echter niet voor de voorstelling, Dominic vroeg namelijk zijn vriendin ten huwelijk tijdens de afterparty.

"Het was een absurde dag, iedere premiere is gekkenwerk. Het was moeilijk om haar te verrassen", vertelt Dominic aan Pernille La Lau. Zie het hele interview in de video hierboven.

Bekijk hierboven het interview met Dominic Seldis bij Koffietijd.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maestro-jurylid Dominic Seldis vraagt vriendin ten huwelijk na première van z'n theatershow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier