Angela de Jong: "Jinek zorgt voor groei marktaandeel RTL op late avond"

Angela de Jong: "Jinek zorgt voor groei marktaandeel RTL op late avond"

Angela de Jong: "Jinek zorgt voor groei marktaandeel RTL op late avond" Angela de Jong bespreekt iedere vrijdag haar meest opvallende tv-momenten van de afgelopen week. Ze keek onder andere naar het interview van Nikkie de Jager bij Ellen DeGeneres en denkt dat er nog wel wat vragen overgebleven zijn die ze bijvoorbeeld bij Jinek zou kunnen beantwoorden. Ook dat programma had haar namelijk uitgenodigd. Marktaandeel RTL4 gegroeidNu het toch over Jinek gaat. Hoe staat het met de talkshowoorlog? "RTL had natuurlijk liever gewild dat zij hogere kijkcijfers dan OP1 zouden scoren. Maar als je over het algemeen kijkt dan zijn de kijkersaantallen en het marktaandeel van RTL enorm gestegen", aldus De Jong. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Humberto Tan: "Angela de Jong is racistisch" Bekijk deze video » Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair" Bekijk deze video » 'Mark Rutte moet koning Willem-Alexander tot de orde roepen' Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: "Jinek zorgt voor groei marktaandeel RTL op late avond"

Angela de Jong bespreekt iedere vrijdag haar meest opvallende tv-momenten van de afgelopen week. Ze keek onder andere naar het interview van Nikkie de Jager bij Ellen DeGeneres en denkt dat er nog wel wat vragen overgebleven zijn die ze bijvoorbeeld bij Jinek zou kunnen beantwoorden. Ook dat programma had haar namelijk uitgenodigd.

Marktaandeel RTL4 gegroeid
Nu het toch over Jinek gaat. Hoe staat het met de talkshowoorlog? "RTL had natuurlijk liever gewild dat zij hogere kijkcijfers dan OP1 zouden scoren. Maar als je over het algemeen kijkt dan zijn de kijkersaantallen en het marktaandeel van RTL enorm gestegen", aldus De Jong. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Jinek zorgt voor groei marktaandeel RTL op late avond" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV