Coronavirus: zeer schokkende beelden vanuit ziekenhuis China

Coronavirus: zeer schokkende beelden vanuit ziekenhuis China

Coronavirus: zeer schokkende beelden vanuit ziekenhuis China Lees hier meer over de symptomen van het Coronavirus. Als we bovenstaande beelden mogen geloven zouden er weleens flink wat meer slachtoffers van het Coronavirus te betreuren kunnen zijn dan wat door China bekend gemaakt wordt. Op de video is te zien hoe iemand door een ziekenhuis, vermoedelijk in de buurt van Wuhan, loopt en voorbij meerdere dodelijke slachtoffers komt. Vele anderen zitten ondertussen, met mondkapjes op, te wachten. Fragment verwijderdHet fragment zou inmiddels van alle sociale media-kanalen in China verwijderd zijn. De authenticiteit is daardoor lastig te controleren maar de beelden doen wereldwijd flink wat stof opwaaien. Het einde van de verspreiding van het virus lijkt helaas nog niet in zicht. Bekijk de beelden van BNO News hierboven. Bekijk ook Wat is het Coronavirus uit China? Zorgen nemen toe na verspreiding Bekijk deze video » Chinezen erg bezorgd over besmettelijk Coronavirus: "Mondkapjes uitverkocht" Bekijk deze video » Eva Jinek: "Corona-virus zorgt voor sluimerende massa-hysterie" Bekijk deze video »
Nieuws :
Coronavirus: zeer schokkende beelden vanuit ziekenhuis China

Lees hier meer over de symptomen van het Coronavirus.

Als we bovenstaande beelden mogen geloven zouden er weleens flink wat meer slachtoffers van het Coronavirus te betreuren kunnen zijn dan wat door China bekend gemaakt wordt. Op de video is te zien hoe iemand door een ziekenhuis, vermoedelijk in de buurt van Wuhan, loopt en voorbij meerdere dodelijke slachtoffers komt. Vele anderen zitten ondertussen, met mondkapjes op, te wachten.

Fragment verwijderd
Het fragment zou inmiddels van alle sociale media-kanalen in China verwijderd zijn. De authenticiteit is daardoor lastig te controleren maar de beelden doen wereldwijd flink wat stof opwaaien. Het einde van de verspreiding van het virus lijkt helaas nog niet in zicht. Bekijk de beelden van BNO News hierboven.

Jouw mening
Coronavirus: zeer schokkende beelden vanuit ziekenhuis China


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV