Livestream Ajax Onder 19 - AZ Onder 19 (kampioenspoule beloften)

Livestream Ajax Onder 19 - AZ Onder 19 (kampioenspoule beloften)

Livestream <em>Ajax Onder 19 - AZ Onder 19</em> (kampioenspoule beloften) Kijk hierboven op zaterdag 25 januari vanaf 14.30 uur LIVE naar Ajax O19 - AZ O19. In de Eredivisie strijden Ajax en AZ om de koppositie, maar ook in de beloftencompetitie (voor spelers onder negentien jaar) zijn beide clubs vertegenwoordigd in de kampioenspoule. In de tweede wedstrijd spelen Ajax O19 en AZ O19 tegen elkaar op sportcomplex de Toekomst. Acht teamsIn totaal strijden acht teams tegen elkaar in de kampioenspoule van de beloftencompetitie. De volgende onder negentien-teams hebben zich daarvoor gekwalificeerd: Ajax AZ Feyenoord FC Groningen sc Heerenveen PSV FC Twente FC Utrecht Eerste wedstrijdZoals gezegd is dit de tweede speelronde in de kampioenspoule. In de eerste wedstrijd moest Ajax op bezoek bij FC Groningen; een pittige uitwedstrijd, die de Amsterdammers met 4-3 verloren. AZ kende daarentegen een uitstekende start. In eigen huis werd PSV met maar liefst 3-0 verslagen. Kijk hierboven op zaterdag 25 januari vanaf 14.30 uur LIVE naar Ajax O19 - AZ O19. Donny van de Beek over transfer: 'Heb nog helemaal nergens getekend' Bekijk deze video » Ryan Babel over Ajax - Sparta Rotterdam: 'Blij met ontvangst publiek' Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - Spakenburg Bekijk deze video »
Livestream :
Livestream Ajax Onder 19 - AZ Onder 19 (kampioenspoule beloften)

Kijk hierboven op zaterdag 25 januari vanaf 14.30 uur LIVE naar Ajax O19 - AZ O19.

In de Eredivisie strijden Ajax en AZ om de koppositie, maar ook in de beloftencompetitie (voor spelers onder negentien jaar) zijn beide clubs vertegenwoordigd in de kampioenspoule. In de tweede wedstrijd spelen Ajax O19 en AZ O19 tegen elkaar op sportcomplex de Toekomst.

Acht teams
In totaal strijden acht teams tegen elkaar in de kampioenspoule van de beloftencompetitie. De volgende onder negentien-teams hebben zich daarvoor gekwalificeerd:

  • Ajax
  • AZ
  • Feyenoord
  • FC Groningen
  • sc Heerenveen
  • PSV
  • FC Twente
  • FC Utrecht

Eerste wedstrijd
Zoals gezegd is dit de tweede speelronde in de kampioenspoule. In de eerste wedstrijd moest Ajax op bezoek bij FC Groningen; een pittige uitwedstrijd, die de Amsterdammers met 4-3 verloren. AZ kende daarentegen een uitstekende start. In eigen huis werd PSV met maar liefst 3-0 verslagen.

Kijk hierboven op zaterdag 25 januari vanaf 14.30 uur LIVE naar Ajax O19 - AZ O19.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Livestream Ajax Onder 19 - AZ Onder 19 (kampioenspoule beloften) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV