Maarten van der Weijden moet na 18 uur stoppen met recordpoging

Maarten van der Weijden moet na 18 uur stoppen met recordpoging

<em>Maarten van der Weijden</em> moet na 18 uur stoppen met recordpoging Maarten van der Weijden besloot zich na zijn heroïsche Elfstedenzwemtocht opnieuw te wagen aan een opmerkelijke uitdaging. Hij wilde het wereldrecord 24 uur zwemmen vestigen, maar moest na 18 uur gedwongen stoppen. OosterhoutVan der Weijden zwom in het Zwembad de Warande in Oosterhout sinds gisteravond baantjes, maar kwam uiteindelijk 23 kilometer tekort om het record te verbreken. Dat blijft staan op een afstand van 101,9 kilometer in 24 uur. Bekijk de beelden van de opgave van Maarten van der Weijden hierboven. Kijk live: recordpoging Maarten van der Weijden (24 uur) Bekijk deze video » Bekijk startschot van Maarten van der Weijden: wereldrecord 24 uur zwemmen Bekijk deze video » Maarten van der Weijden over wereldrecordpoging: "Als ik eenmaal in het water lig komt het wel goed" Bekijk deze video »
Nieuws :
Maarten van der Weijden moet na 18 uur stoppen met recordpoging

Maarten van der Weijden besloot zich na zijn heroïsche Elfstedenzwemtocht opnieuw te wagen aan een opmerkelijke uitdaging. Hij wilde het wereldrecord 24 uur zwemmen vestigen, maar moest na 18 uur gedwongen stoppen.

Oosterhout
Van der Weijden zwom in het Zwembad de Warande in Oosterhout sinds gisteravond baantjes, maar kwam uiteindelijk 23 kilometer tekort om het record te verbreken. Dat blijft staan op een afstand van 101,9 kilometer in 24 uur.

Bekijk de beelden van de opgave van Maarten van der Weijden hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden moet na 18 uur stoppen met recordpoging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier