Rico Verhoeven traint in de sportschool met acteur Mark Wahlberg

Rico Verhoeven traint in de sportschool met acteur Mark Wahlberg

<em>Rico Verhoeven</em> traint in de sportschool met acteur <em>Mark Wahlberg</em> Kickbokser Rico Verhoeven is inmiddels een grote meneer, zowel letterlijk als figuurlijk. Na zijn tweede gevecht tegen Badr Hari is hij alleen maar bekender geworden en nu traint hij zelfs met de grootste filmsterren ter wereld, zoals Mark Wahlberg. SportschoolIn een op het oog afgeladen sportschool kunnen Verhoeven en Wahlberg lekker hun gang gaan tijdens een intensieve oefening. Wahlberg is één van de best betaalde Hollywoodsterren van het moment; hij speelde al in legendarische films als Boogie Nights, Three Kings, The Italian Job, The Departed, The Fighter en nog veel meer. Bekijk de beelden van Rico Verhoeven en Mark Wahlberg hierboven. Badr Hari gaat mogelijk naar de Olympische Spelen in Tokyo Bekijk deze video » Rico Verhoeven heeft het imago van kickboksen compleet veranderd Bekijk deze video » Glory Kickbokser Jamal Ben Saddik over gevecht met Rico Verhoeven: "Tweede helft 2020" Bekijk deze video »
Entertainment :
Rico Verhoeven traint in de sportschool met acteur Mark Wahlberg

Kickbokser Rico Verhoeven is inmiddels een grote meneer, zowel letterlijk als figuurlijk. Na zijn tweede gevecht tegen Badr Hari is hij alleen maar bekender geworden en nu traint hij zelfs met de grootste filmsterren ter wereld, zoals Mark Wahlberg.

Sportschool
In een op het oog afgeladen sportschool kunnen Verhoeven en Wahlberg lekker hun gang gaan tijdens een intensieve oefening. Wahlberg is één van de best betaalde Hollywoodsterren van het moment; hij speelde al in legendarische films als Boogie Nights, Three Kings, The Italian Job, The Departed, The Fighter en nog veel meer.

Bekijk de beelden van Rico Verhoeven en Mark Wahlberg hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven traint in de sportschool met acteur Mark Wahlberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier