Roger Federer wint ternauwernood van John Millman na supertiebreak

Roger Federer wint ternauwernood van John Millman na supertiebreak

<em>Roger Federer</em> wint ternauwernood van <em>John Millman</em> na supertiebreak Op de Australian Open gingen Roger Federer en John Millman vandaag tot het gaatje. Federer had het lastig tegen zijn Australische tegenstander. Millman won de eerste set met 6-4, waarna Federer de volgende twee sets won met 6-7 en 4-6. Daarna was het weer de beurt aan Millman om een set te pakken (6-4). Er volgde een tiebreak - en die was zenuwslopend spannend. Bekijk de supertiebreak tussen Roger Federer en John Millman hierboven. Serena Williams in derde ronde Australian Open onderuit Bekijk deze video » Coco Gauff stunt en zet Naomi Osaka opzij op Australian Open Bekijk deze video » Serena Williams emotioneel over afscheid Wozniacki Bekijk deze video »
Tennis :
Roger Federer wint ternauwernood van John Millman na supertiebreak

Op de Australian Open gingen Roger Federer en John Millman vandaag tot het gaatje. Federer had het lastig tegen zijn Australische tegenstander. Millman won de eerste set met 6-4, waarna Federer de volgende twee sets won met 6-7 en 4-6. Daarna was het weer de beurt aan Millman om een set te pakken (6-4). Er volgde een tiebreak - en die was zenuwslopend spannend.

Bekijk de supertiebreak tussen Roger Federer en John Millman hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roger Federer wint ternauwernood van John Millman na supertiebreak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier