25 miljoen Chinezen kunnen geen kant op door coronavirus: trein, bus en vliegtuig verbod

25 miljoen Chinezen kunnen geen kant op door coronavirus: trein, bus en vliegtuig verbod

<em>25 miljoen Chinezen</em> kunnen geen kant op door <em>coronavirus</em>: trein, bus en vliegtuig verbod 25 miljoen mensen kunnen geen trein, vliegtuig of bus meer pakken. Dit is om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Door dat virus kun je een longonsteking krijgen en sommige mensen kunnen er zelfs dood aan gaan. Chinese Muur geslotenDe wegen blijven open om voedsel naar de winkels te krijgen, toch zie je veel Chinezen hamsteren uit voorzorg. Om het virus te beperken zijn ook veel feesten in Peking afgelast en sluiten toeristische plekken als de Chinese Muur en Disneyland Shanghai. Bijna 900 mensen zijn besmet geraakt met het virus en er zijn 26 doden gevallen. Bekijk hierboven de NOSStories-video over de nieuwe maatregelen in China door het coronavirus. Wat is het Coronavirus uit China? Zorgen nemen toe na verspreiding Bekijk deze video » Het Chinese coronavirus is besmettelijk en verspreidt zich snel Bekijk deze video » Coronavirus: zeer schokkende beelden vanuit ziekenhuis China Bekijk deze video »

25 miljoen mensen kunnen geen trein, vliegtuig of bus meer pakken. Dit is om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Door dat virus kun je een longonsteking krijgen en sommige mensen kunnen er zelfs dood aan gaan.

Chinese Muur gesloten
De wegen blijven open om voedsel naar de winkels te krijgen, toch zie je veel Chinezen hamsteren uit voorzorg. Om het virus te beperken zijn ook veel feesten in Peking afgelast en sluiten toeristische plekken als de Chinese Muur en Disneyland Shanghai. Bijna 900 mensen zijn besmet geraakt met het virus en er zijn 26 doden gevallen.

Bekijk hierboven de NOSStories-video over de nieuwe maatregelen in China door het coronavirus.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 25 miljoen Chinezen kunnen geen kant op door coronavirus: trein, bus en vliegtuig verbod of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier