Kijk hier LIVE naar wereldbekers tijdens Jumping Amsterdam

Kijk hier LIVE naar wereldbekers tijdens Jumping Amsterdam

Kijk hier LIVE naar wereldbekers tijdens <em>Jumping Amsterdam</em> Bekijk hier op zondag 26 januari vanaf 15.15 uur naar de wereldbekers tijdens Jumping Amsterdam. Tijdens het paardensportevenement Jumping Amsterdam zijn van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari de wereldbekerwedstrijden dressuur en springen online live te zien via deze livestream bij Gids.tv. Kijk hier LIVE naar wereldbekers tijdens Jumping Amsterdam Bekijk deze video » WereldbekersOp vrijdag en zaterdag zijn de wereldbekerwedstrijden dressuur. Op zondag komen de springruiters in actie in de RAI. Daaromheen zijn er nog allerlei andere paardensportevenementen, die niet live worden uitgezonden. Programma wereldbekers Jumping Amsterdam Vrijdag 24 januari om 11.00 uur: dressuur, Grand Prix Zaterdag 25 januari om 12.15 uur: dressuur, kür op muziek Zondag 26 januari om 15.15 uur: springen De wereldbekerwedstrijden paardensport tijdens Jumping Amsterdam zijn van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari live te zien via deze livestream.
Live :
Kijk hier LIVE naar wereldbekers tijdens Jumping Amsterdam

Bekijk hier op zondag 26 januari vanaf 15.15 uur naar de wereldbekers tijdens Jumping Amsterdam.


Tijdens het paardensportevenement Jumping Amsterdam zijn van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari de wereldbekerwedstrijden dressuur en springen online live te zien via deze livestream bij Gids.tv.

Wereldbekers
Op vrijdag en zaterdag zijn de wereldbekerwedstrijden dressuur. Op zondag komen de springruiters in actie in de RAI. Daaromheen zijn er nog allerlei andere paardensportevenementen, die niet live worden uitgezonden.

Programma wereldbekers Jumping Amsterdam

  • Vrijdag 24 januari om 11.00 uur: dressuur, Grand Prix
  • Zaterdag 25 januari om 12.15 uur: dressuur, kür op muziek
  • Zondag 26 januari om 15.15 uur: springen

De wereldbekerwedstrijden paardensport tijdens Jumping Amsterdam zijn van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari live te zien via deze livestream.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk hier LIVE naar wereldbekers tijdens Jumping Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier