Marieke Elsinga geeft geweldig verjaardagscadeau aan Mattie Valk: "Kippenvel"

Marieke Elsinga geeft geweldig verjaardagscadeau aan Mattie Valk: "Kippenvel"

<em>Marieke Elsinga</em> geeft geweldig <em>verjaardagscadeau</em> aan <em>Mattie Valk</em>: &quot;Kippenvel&quot; Mattie Valk is 35 jaar geworden en krijgt een cadeau van zijn collega Marieke Elsinga. Robert Doornbos komt binnen in de Qmusic studio en vertelt dat Mattie deze zomer zijn debuut gaat maken in een Formule 1-auto naast Robert: "Wat ontzettend tof, dit is een droom die uitkomt!", zegt Mattie met een brede glimlach op z'n gezicht. Bekijk de beelden van de verjaardagsverrassing voor Mattie Valk hierboven. Marieke Elsinga neemt Mattie Valk in de zeik tijdens oudejaarsdiner Bekijk deze video » De leukste blunders van Mattie en Marieke: nog nooit eerder vertoonde beelden Bekijk deze video » Marieke Elsinga vindt dat mannen zich eerder aanstellen als ze griep hebben Bekijk deze video » Marieke Elsinga walgt van gratis eten in winkels: ‘Alsof je je tong op leuning van roltrap legt’ Bekijk deze video » Mattie en Marieke genomineerd voor Gouden RadioRing: "Wat een eer!" Bekijk deze video »

Mattie Valk is 35 jaar geworden en krijgt een cadeau van zijn collega Marieke Elsinga. Robert Doornbos komt binnen in de Qmusic studio en vertelt dat Mattie deze zomer zijn debuut gaat maken in een Formule 1-auto naast Robert: "Wat ontzettend tof, dit is een droom die uitkomt!", zegt Mattie met een brede glimlach op z'n gezicht.

Bekijk de beelden van de verjaardagsverrassing voor Mattie Valk hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga geeft geweldig verjaardagscadeau aan Mattie Valk: "Kippenvel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier