Twee vermiste mannen omgekomen in gierkelder in Oostrum: "Hulp was te laat"

Twee vermiste mannen omgekomen in gierkelder in Oostrum: "Hulp was te laat"

<em>Twee vermiste mannen</em> omgekomen in <em>gierkelder</em> in <em>Oostrum</em>: &quot;Hulp was te laat&quot; In het Limburgse Oostrum zijn vrijdag 24 januari de stoffelijke overschotten van twee mannen gevonden in de gierkelder van een varkensboerderij. Guido van Herten, woordvoerder brandweer Limburg-Noord, vertelt over deze tragische gebeurtenis aan Het AD: "Na een zoektocht van ongeveer een half uur, werden de twee mensen die vermist werden aangetroffen. Helaas kwam voor die mensen de hulp te laat", aldus Guido. Het is onduidelijk hoe de mensen hier terecht kwamen. Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk hierboven de beelden en het interview met de woordvoerder van de brandweer in Limburg-Noord. Angela de Jong: "Jinek zorgt voor groei marktaandeel RTL op late avond" Bekijk deze video » Frans Bauer verbaasd door enorme hit met Donnie: "Niet voor mogelijk gehouden" Bekijk deze video » Maarten van der Weijden na recordpoging: "Misschien eerste 12 uur te hard gegaan" Bekijk deze video »
Nieuws :
Twee vermiste mannen omgekomen in gierkelder in Oostrum: "Hulp was te laat"

In het Limburgse Oostrum zijn vrijdag 24 januari de stoffelijke overschotten van twee mannen gevonden in de gierkelder van een varkensboerderij.

Guido van Herten, woordvoerder brandweer Limburg-Noord, vertelt over deze tragische gebeurtenis aan Het AD: "Na een zoektocht van ongeveer een half uur, werden de twee mensen die vermist werden aangetroffen. Helaas kwam voor die mensen de hulp te laat", aldus Guido. Het is onduidelijk hoe de mensen hier terecht kwamen. Bekijk het hele interview hierboven.

Bekijk hierboven de beelden en het interview met de woordvoerder van de brandweer in Limburg-Noord.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Twee vermiste mannen omgekomen in gierkelder in Oostrum: "Hulp was te laat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier