Zes doden in Rot am See (Duitsland) na schietincident in "relationele sfeer"

Zes doden in Rot am See (Duitsland) na schietincident in "relationele sfeer"

Zes doden in <em>Rot am See</em> (Duitsland) na schietincident in &quot;relationele sfeer&quot; In het Duitse plaatsje Rot am See, gelegen in de deelstaat Baden-Württemberg, zijn vanmiddag zes doden en twee zwaargewonden gevallen na een schietincident. De politie spreekt van een familiedrama en een incident in de "relationele sfeer". De schutter is inmiddels gearresteerd, maar het exacte motief is nog niet bekend. Bekijk de reportage over het familiedrama in Duitsland hierboven. Drie gewonden bij schietpartij in uitgaansgebied Breda: twee mannen aangehouden Bekijk deze video » Politie beschoten vanuit huis Joey D. in Rosmalen Bekijk deze video » 26-jarige man overleden na schietincident in woning Schiedam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zes doden in Rot am See (Duitsland) na schietincident in "relationele sfeer"

In het Duitse plaatsje Rot am See, gelegen in de deelstaat Baden-Württemberg, zijn vanmiddag zes doden en twee zwaargewonden gevallen na een schietincident. De politie spreekt van een familiedrama en een incident in de "relationele sfeer". De schutter is inmiddels gearresteerd, maar het exacte motief is nog niet bekend.

Bekijk de reportage over het familiedrama in Duitsland hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zes doden in Rot am See (Duitsland) na schietincident in "relationele sfeer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier