Bekijk LIVE naar wereldbeker veldrijden in Hoogerheide

Bekijk LIVE naar wereldbeker veldrijden in Hoogerheide

Bekijk hier op zondag 26 januari vanaf 13.30 uur naar de WB Veldrijden in Hoogerheide.


Op zondag 26 januari wordt de wereldbeker veldrijden afgesloten met de wedstrijd in het Nederlandse Hoogerheide, die de GP Adrie van der Poel heet. De NOS en Eurosport doen live verslag, op tv of online via deze livestream bij Gids.tv.

Bij de vrouwen is het erg spannend wie de wereldbeker gaat winnen. Het verschil tussen de Nederlanders Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst is minimaal. De vrouwen starten om 13.30 uur. Mathieu van der Poel gaat de wereldbeker niet winnen. Daarvoor heeft hij te veel wedstrijden gemist. Als hij wel meedoet, wint hij dit seizoen ook. Dit weekend is hij erbij in Hoogerheide. De Belg Toon Aerts leidt het algemeen klassement. De mannen starten om 15.00 uur.

De wereldbeker veldrijden in Hoogerheide is zondag 26 januari vanaf 13.30 uur live te zien via een NOS-livestream bij Gids.tv. Eurosport zendt alleen de mannen op Eurosport 1 uit, de vrouwen alleen via de Eurosport Player.

Bekijk LIVE naar wereldbeker <em>veldrijden</em> in <em>Hoogerheide</em> Bekijk hier op zondag 26 januari vanaf 13.30 uur naar de WB Veldrijden in Hoogerheide. Op zondag 26 januari wordt de wereldbeker veldrijden afgesloten met de wedstrijd in het Nederlandse Hoogerheide, die de GP Adrie van der Poel heet. De NOS en Eurosport doen live verslag, op tv of online via deze livestream bij Gids.tv. Bij de vrouwen is het erg spannend wie de wereldbeker gaat winnen. Het verschil tussen de Nederlanders Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst is minimaal. De vrouwen starten om 13.30 uur. Mathieu van der Poel gaat de wereldbeker niet winnen. Daarvoor heeft hij te veel wedstrijden gemist. Als hij wel meedoet, wint hij dit seizoen ook. Dit weekend is hij erbij in Hoogerheide. De Belg Toon Aerts leidt het algemeen klassement. De mannen starten om 15.00 uur. De wereldbeker veldrijden in Hoogerheide is zondag 26 januari vanaf 13.30 uur live te zien via een NOS-livestream bij Gids.tv. Eurosport zendt alleen de mannen op Eurosport 1 uit, de vrouwen alleen via de Eurosport Player. Annemarie Worst klopt Alvarado in sprint na uitputtende veldrit bij WB Nommay Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE naar wereldbeker veldrijden in Hoogerheide


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE naar wereldbeker veldrijden in Hoogerheide of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier